Over Alers

Hoe het begon
In 1979 maakte Pierre Alers een start met zijn bedrijf Alers Aanhangwagens V.O.F.  In ruim 33 jaar maakte hij samen met zijn vrouw Truus van Alers Aanhangwagens V.O.F. een begrip. In 2012 besloot hij vanwege zijn pensioengerechtigde leeftijd een stap terug te doen en uit te kijken naar een opvolger die met dezelfde passie en trots Alers Aanhangwagens wilde voortzetten.

Nu
Deze persoon vond hij in zijn neef Patrick Alers. Deze nam met dezelfde gedrevenheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid Alers Aanhangwagens in januari 2012 van hem over. Bij een bedrijfsovername horen veranderingen. Om ervoor te zorgen dat deze veranderingen minimaal zijn, en u nog beter te kunnen voorzien van service is er voor gekozen een nieuw bedrijfspand te realiseren op het Industrieterrein Windmolenbos te Haelen. Met daarin een moderne werkplaats, showroom en royaal magazijn, van waaruit wij u graag van dienst zullen zijn.

Welkom
Wilt u de gastvrijheid en kwaliteit van Alers Aanhangwagens ervaren? Kom dan gerust langs op onze nieuwe bedrijfslocatie en ervaar de kwaliteit en service die u gewend bent.

Ook nu kunt u bij Alers Aanhangwagens terecht voor een aanhangwagen van Henra, WM-Meyer of Isopolar, of wellicht een op maat gemaakte aanhangwagen. Tevens kunt u nu ook bij ons terecht voor een boottrailer van VanClaes.

Met vriendelijke groet
Patrick Alers

 


Dealer van:


Laatste Nieuws

Alers Aanhangwagens is Gold Businesspartner van de nieuwe revolutionaire VanClaes boottrailers 

Alers Aanhangwagens is sponsor van Youri en Dani Theunissen